Aspiepower Media

Tack Örebro

I går kväll när Henrik kom hem vid 23 tiden väntade nybakade scones. Varför gör man det så sällan när det är så gott? Jag och Henrik han äta frukost tillsammans innan det var dags för mig att åka och hämta svärmor. Hon gick bli med till dagens föreläsning som kartläsare och det var väl tur annars hade jag aldrig kommit fram.  Men tillslut kom vi fram och där väntade runt 125 personer från bla försäkringskassan och Arbetsförmedlingen.  Trots rasslig hals gick dagens föreläsning bra men ju närmare slutet jag kom ju mindre röst hade jag kvar. Efter föreläsning fick jag present av en bekant och hennes arbetskamrater som jag sett till så de får komma. Jag har i över ett år sagt att jag vill börja samla på muminmuggar så blev så glad när jag hittade två i paketet. Efter föreläsningen åkte jag och svärmor och luncher i Kumla sen blev jag med hem till dem. Henrik var orolig för att jag skulle få långtråkigt när han jobbar kväll. Men mig går det igen nöd på för jag har hängt med hans föräldrar i sammanlagt 8 timmar i dag? Nu är jag hemma och krupit ner i badet och svärmor skickade med den här boken så nu har nått att göra resterande timmar ?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *