Aspiepower Media

Medicintankar

I morgon ska jag ta sista antidepp tabletten sen är det dags att ta bort medicinen helt. Jag har dragit ut på nedsättningen i två veckor längre än vad läkaren sa. Men jag var tvungen för att inte dö av utsättnings symtom. Det spelar ju egentligen ingen roll om de tar någon vecka längre bara medicinen kommer ut tillslut och det är väll bra att jag lider så lite som möjligt under tiden. På måndag ska jag till psykologen. Han var sjuk sist jag skulle dit så har inte sett honom på två veckor jag längtar nästan lite efter honom. Jag vet inte riktigt om det är bra eller dåligt att längta efter en psykolog;) Min kära feber fortsätter men är nere i 38,3 med alvedon. Har spenderat hela dagen i soffan. Fördelen med att vara sjuk, man slipper gå ut i skit vädret. Jag gillar höstens färger, man blir så glad av dem. Men jag hatar regent och slasket. Förutom häng i soffan har jag även hunnit med att göra mitt livs första nässköljning. Jag var livrädd för hur det skulle kännas, att spruta in saltvatten i näsan med en stor jävla spruta låter ju inte direkt nice. Men det var nemas problemas och var inte alls så läskigt som det verkade. Det var snarare skönt att rensa upp lite. IMG_0582.JPG

Utanför mitt fönster….  

IMG_0594.JPGÅrets första glögg, ja de blir mer och mer julkänsla här trots allt;)

  När man börjar bli för stor för favoplatsen, men skiter fullständigt i det;)  Sköljd näsa, check!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *