Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jul och läppförstorning – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jul och läppförstorning

Baby är så långsam när hon dricker vatten och jag är för sjuk för att orka stå upp. Så det är tur att jag har en rumpa att luta mig mot…IMG_0576.JPG

. I dag låssas vi att det är jul. Ja jag vet att jag skrev ett inlägg för bara några dagar sedan om att vi julen kommer alldeles för tidigt nu för tiden. Men julmat räknas inte;)

Skärmavbild 2015-10-24 kl. 14.35.51

  Baby har tagit steget mot julen lite längre så hon rider på renar;)

Skärmavbild 2015-10-24 kl. 14.35.42

Jag har även förstorat läpparna, jag har hört att man måste göra det om man vill ha en stor blogg;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *