Aspiepower Media

Vill du också se min föreläsning?

Jag får dagligen mail av läsare som vill höra min föreläsning och vill att jag kommer till just deras stad. Jag önskar att jag kunde komma till varenda stad i hela Sverige, nej föresten hela Världen (men då kan jag behöva ha med mig en tolk.) Men det är inte gratis att åka runt och jag kan liksom inte ställa mig på ett torget och bara köra för då kommer jag inte få hålla någon föreläsning då kommer jag i stället få besöka alla fängelsen i Sverige. Det vore ju ju faktisk ganska spännande men det är ju föreläsa jag vill göra.;) Men vet ni vad? En av mina föreläsningar finns faktisk att se på nätet. Det är en special- föreläsning jag hade på Idrott och Mångfalds konferensen i Karlstad i februari. Det är alltså inte min riktiga föreläsning men ni kan få ett smakprov om vad jag pratar om. Och vill ni att jag ska komma till just er stad så tipsa gärna lokala föreningar och beslutsfattare om att jag finns. Och att de borde kontakta mig på joanna@samspelet.se, så kanske jag en vacker dag står där på en scen så du kan se mig in real life. 🙂

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *