Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Vilken dag är det? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vilken dag är det?

Det känns som det är fredag i dag för jag ska jobba på NWT och jag gör det på fredagar. Men det är inte fredag, det är torsdag och jag har bara bytt dag för jag ska föreläsa i morgon. Hur det kommer går att föreläsa i morgon får vi se, kanske får jag prata teckenspråk för har börjat att tappa rösten. I eftermiddag ska Maurits åka hem och jag ska bädda ner mig i sängen och pimpla te. Men först jobb. image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *