Aspiepower Media

Sjuk

Har känt i flera dagar att det är något på G i min kropp.  Nu gick de inte mer 38,2 i feber,  helt tätt i bihålorna och tryck över bröstet. Jag var självklart uppe och påväg till jobbet. Får ångest över att de är min NWT dag. Men de gick liksom inte. Jag kan inte pressa sönder mig själv. Påväg tillbaka till sängen gjorde jag iallafall en bra upptäckt. Gick förbi vågen och efter en månads frossade tänkte jag okej jag vågar. Och vad händer? Jo den visar 65 kg!!!! Haha vafan har nått målvikten av att sluta bry mig om vad jag äter och leva på bullar. Wohooooo -30 kg <3 Jag borde bli kostrådgivare :-)) Nu ska jag bädda ner mig i sängen. Tanken är att jag ska åka till Hagfors i eftermiddag. Men som det känns nu klarar jag inte att köra bil i 10 mil. Samtidigt vill jag hem till mammas mat, skumbad och Baby gos. Har tagit alvedon och astmamedicin och ska vila en stund så får vi se hur de blir. image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *