Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag har ”allvarlig” Asperger! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag har ”allvarlig” Asperger!

Jag blir så jävla trött på människor som säger ”jag/mitt barn har lindrig Asperger” Det finns inget som heter lindrig asperger. Det fulaste ordet jag vet extremt kränkande. Säger man de låter de som asperger är något dåligt och att en del har de sämre. Jag måste ha allvarlig asperger i sådana fall för jag har ju fått alla asperger superkrafter och är så himla bra! MVH en STOLT Aspie!

Skärmavbild 2015-10-09 kl. 11.45.24Min katt är klok hon!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *