Aspiepower Media

I Hagfors

  Ulla kom och hämtade mig vid 12 tiden, var tvungen att åka till jobbet och skriva på ett anställningsavtal så jag har jobb ett halv år till. På vägen hem blev de pizza-lunch, man måste äta fast man är sjuk. Sen satte jag mig i bilen och åkte mot Hagfors. Här har jag tagit ett bad nu bäddat ner mig i sängen under värmefilten och ser på tv. Känner mig inte alls särskilt pigg men är glad för att jag tog mig hit, inge kul att vara ensam hemma när man är sjuk. Plus att jag sakna min lilla lurvtuss så mycket. Men Baby är en diva hon har inte hälsat på mig än för hon surar för jag lämnat henne en vecka. Men om jag känner den där lilla terroristen rätt så kommer vara här och gosa ihjäl mig innan kvällen är slut.   image image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *