Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Anställ personer med Asperger syndrom! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Anställ personer med Asperger syndrom!

Left is Right är ett it-företag som håller på med avancerad programmering, datasäkerhet, reparationer och support. Men företaget anser sig ha ett extra ess i skjortärmen – att de nästan bara anställer personer med asperger- eller adhddiagnos, en affärsidé som bygger på att ta tillvara på de anställdas unika kompetenser.

Klicka här för att se SVT:s reportage om Left is Right

Skärmavbild 2015-10-06 kl. 09.32.16  
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *