Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tack Katrineholm – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tack Katrineholm

Satte mig på tåget till Katrineholm och swisch så var jag framme. Hallsberg borde vara bästa stället att bo på om man ska åka tåg ofta, kanske flyttar jag dit;) Checka in på hotellet och gjorde mig klar sen blev jag upphämtad och åkte i väg till aulan där jag skulle föreläsa. Ca 120 personer dök upp med många med koppling till idrottsföreningar och skolvärlden. Målgrupper jag gillar lite extra eftersom jag själv känner att jag kunde blivit bättre bemött där. Tack för en fin kväll Katrineholm Nu är jag tillbaka till hotellet och har tagit en dusch och krupit ner i sängen och ska se på tv tills jag somnar. image image image image image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *