Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Föreläsnings förberedelser – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Föreläsnings förberedelser

Började dagen med sovmorgon,  så skönt att få sova ut ordentligt. Sov så tungt så jag inte ens märkte när Henrik gick till jobbet. Själv jobbar jag kväll i dag då jag ska föreläsa i Katrineholm. Jag föredrar att föreläsa kvällstid för då har jag hela dagen på mig att förbereda mig i lugn och ro. Börja dagen med att slappa i soffan med en kopp te. Jag förstår inte riktigt varför jag alltid ska få ont i halsen när det är dags för en föreläsning.  Men lite halsont är ingenting jag har ju föreläst med lunginflammation så jag knappt kunde andas efteråt;-) Har även passat på att ta ett skumbad,  man går göra det när man har tillgång till badkar. Nu sitter jag och trycker i mig en pizza samtidigt som jag skriver det här inlägget. Och snart är det dags att försöka göra sig snygg innan det är dags att bege sig mot tåget och Katrineholm. image image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *