Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Välkomna hit! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Välkomna hit!

Hej och välkommen hit alla gamla och nya läsare. Det är en stor ära att få bli del av blogg-familjen på Familjeliv och jag ser verkligen fram emot det här. Men vem är då jag? Jag heter Joanna  Halvardsson och är 27 år och är uppvuxen i Hagfors, en liten håla i norra Värmland. Men har sedan 7 år tillbaka bott i solstaden Karlstad, ni vet staden som är känd för sitt kaffe och hockeylaget som vinner SM-guld. 12042897_10153444649456998_7777223057764268472_n Där bor jag  med min bästa vän och sambo Katten Baby. Egentligen heter hon Backyard Baby då jag har en förkärlek till rockbandet Backyard Babies och framförallt Dregen. Jag är även särbo med Henrik och fick två kids på köpet. 1 Jag har de fem senaste åren drivit en av Värmlands största bloggar där jag öppenhjärtigt har delat med sig av mitt liv med diagnosen Aspergers syndrom och att leva med den reumatiska sjukdomen Psoriasisartrit som medför kronisk smärta. Under en svacka sommaren 2015 fick jag en känsla av att jag inte bara har Aspergers syndrom. Jag la alla korten på bordet och ställde psykiatrin mot väggen. Den 28/9 sattes diagnosen Bipolär sjukdom typ 2. En enorm lättnad, nu förstår jag äntligen varför mitt liv vart en stor berg- och dalbana de senaste 10 åren, och varför saker ibland kan bli lite tokiga. Just nu försöker jag än en gång hitta mig och lära mig att leva med en ny diagnos. 1479153_924282877642252_1771723169_o Jag är även attitydambassadör för kampanjen Hjärnkoll och åker land och rike runt och föreläser  för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolda funktionshinder. Jag delar med sig av sin historia med x antal självmordsförsök och inläggningar på psyk till i dag, för att ändra negativa attityder om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa. Jag vill visa att diagnoser inte behöver vara ett hinder, utan även kan vara en stor styrka. Jag var även en av P4 Värmlands semesterpratare 2015. Ni kan lyssna på mitt prat här. 1 Jag är född till speedwaynörd och var på min första isracingtävling (enkelt beskrivning speedway på is) vid tre veckors ålder. Jag brinner för sporten och jobbar ideellt som bland annat webbmaster åt speedwayföraren Ludvig Lindgren. 2013-2014 studerade jag på Journalistlinjen med multijournalistik inriktning på Molkoms folkhögskola. Drömmen är att kunna kombinera ett arbete inom media med att föreläsa och sprida kunskap om mina diagnoser. Är from Mars 2015 anställd av Samordningsförbundet Samspelet som administratör och föreläsare och har praktik på Nya Wärmlands tidningen (NWT). På den här bloggen kommer ni få läsa om hur det är att leva med flera diagnoser samtidigt, åka in och ut på sjukhus och kämpa för att få rätt vård. Samtidigt som man lever ett vanligt liv, föreläser och försöker få bort den negativa attityden kring psykisk ohälsa. Det kommer även bli en hel del om pyssel, bakning, kattäventyr och speedway Men framförallt kommer ni att få se att en diagnos inte behöver bli ett hinder och att ingenting är omöjligt, bara olika svårt!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *