Aspiepower Media

Dagens äventyr

I dag  en sådan där dag då det är jobbigt att ta sig upp ur sängen.
Jag är i en lågperiod just nu och allt känns allmänt tråkigt och segt.
Jag överlevde i all fall jobbdagen sen var jag i väg till psykologen. Han tyckte att jag ska gå hem och söka till läkarlinjen. 
Han har lovat att skriva ett bra utlåtande på att jag kan hoppa över några år för jag redan har kompetensen:-)) 
”Joanna det är du som gjort hela den här bipolär utredning själv,du har serverat oss allt på silverfat ” Haha så är ni sjuka skit i landstinget ring mig i stället jag är expert på att ställa diagnoser och sen har jag ju ett halvt apotek hemma med :-)) Nu är jag hemma och har landat i soffan och har inte riktigt bestämt mig för om jag ska på kvällens möte med Hjärnkoll eller ej.
Jag orkar inte.
Samtidigt mår jag inge bättre av att ligga här och stirra in i en vägg.
En helt vanlig dag på mitt kontor:P

Gjorde lite smygreklam på jobbet i dag


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *