Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 En tur till Mariebergsskogen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En tur till Mariebergsskogen

Vi började dagen med en tur till stranden.
Sen åkte vi vidare till Mariebergskogen för att hälsa på kusin Madde med familj.
Jag fick en ny kompis, han gillade att bli kliad med mina naglar.¨
Jag tänkte ta med honom hem för han var så trevlig men tyvärr fick han inte plats i min handväska;)
Så jag får gå dit och hälsa på honom någon mer dag. Nu har jag precis lämnat av Henrik vid tåget och jag borde städa men jag orkar verkligen inte.
Den dumma foten värker som aldrig förr, jag hoppas de lyckas fixa fram det där ultraljudet snart.]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *