Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 En ny vecka full med äventyr… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En ny vecka full med äventyr…

Blev lite städande i dag i allafall. 
Plockade och dammade lite, sen orkade jag inte mer.

I stället ställde jag mig och lagade bananpannkakor, de blev godare än vad vad de ser ut.
Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen och se på Beck.

I morgon börjar en ny arbetsvecka.
Och på tisdag är det dags för möte på NWT för att följa upp hur det går för 
mig och hur vi ser på framtiden. 
Samma dag ska jag även till läkaren som förhoppningsvis ger mig en till diagnos.
Jag hoppas han tycker att det är lika glasklart som jag, psykologen och två andra läkare gör, för det skulle vara väldigt skönt att få allt svart på vitt nu.]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *