Aspiepower Media

Att gå på krogen när man har spädbarn…

Jag vet inte…
Det kanske bara är så att jag inte förstår för att jag inte själv inte har några egna barn.
Men jag förstår mig verkligen inte på mammor som går på krogen när de har små bebisar på några veckor hemma. Jag kan inte för allt i världen kunna tänka mig att jag skulle lämna en liten bebis hemma och strunta i att amma bara för att få roa mig en kväll.
Jag skulle inte ens klara av att roa mig för jag skulle ringa hem var 10:e minut och fråga hur det går för ungen. Jag ringer tom och pratar med min katt i telefon när hon är i Hagfors:P
Och jag hade ångest när jag fick lämna Baby ensam hemma i 18 timmar för jag hamnade på akuten. Fast hon hade mat och rinnande vatten och jag visste att pappa var påväg till henne. Så kan verkligen inte fatta hur man ens vill lämna ett litet barn.
Alltså är man så jävla sugen på alkohol efter 9 månaders väntan så man bara måste eller?
Visst jag förstår att pappan också har ansvar men jag skulle inte ens vara sugen på fest, jag skulle bara vilja njuta av min nya lilla familj. Men det kanske bara är så att jag inte vet hur det är?
Så vad tycker ni mammor som läser min blogg?
Skulle du lämna ditt spädbarn för att gå på krogen?
Jag och bebis Baby

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *