Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Min kväll… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min kväll…

Kvällen rullar på i samma tempo som resten av dagen.
Dagens mest avancerade aktivitet är att ha suttit på duschstolen i 20min.
Kroppen gillar duschen.

Sen bäddade jag på golvet och lyssna på Ninni Schulman.
Min rygg och mitt bäcken gillar golvet bättre än soffan och sängen.
Nu blir det speedway på datorn.
Fördelen med att missa ambassadörsmötet är att jag inte missar speedwayen;)

I morgon ska jag jobba fast jag egentligen inte orkar.
Har massa möten som jag tycker att jag måste på.
Behöver bara överleva i fyra timma sen får vi se vad Dr T hittar på med mig.
För jag hoppas verkligen att han hittar på något, annars vet jag inte vad vi ska göra av mig.
Skicka mig till Thailand kanske…]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *