Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Dagens tips- Dela dina inlägg automatisk på facebooksida – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dagens tips- Dela dina inlägg automatisk på facebooksida

Jag har tidigare haft min blogg kopplad till min facebooksida så alla inlägg jag skriver på bloggen automatisk kommer upp på sociala medier.
Men sidan jag använde för att dela har tagit bort den funktionen så jag har vart på jakt efter en ny.
Nu har jag hittat Symphony som verkar hur bra som helst. Och just nu får ni testa det gratis i 3 månader om ni följer denna länk.
De enda ni behöver göra är att logga in med er facebookkonto och sen bara koppla till bloggen.
Det är helt gratis och ni behöver inte ange några bank eller kortnummer. Hur smart som helst!


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *