Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Sovmorgon – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sovmorgon

I dag blev det lite sovmorgon.
Och 8 timmars djupsömn med hjälp av sömntabletter, var väl behövligt nu. Väl uppe höll Baby på att riva huset för att sen två minuter senare sitta och spy på min vardagsrums matta (som det är KEMTVÄTT på!!!)

Först blev jag orolig och trodde hon var sjuk.
Sen hittad jag en hel påse med kattgodis på golvet som var tom, det var den inte i går kväll.
Och den var full med små råttbett.
Terroristbarn.
Nu ligger hon i soffan och slåss med en hårsnodd för fulla muggar och verkar inte alls vara särskilt sjuk. Nu ska jag iväg till jobbet och träffa en arbetsterapeut från Arbetsförmedlingen.]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *