Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Terroristbarn – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Terroristbarn


Ännu en jobbdag är i över.
I dag har hållit på med diagram så ögonen står i kors i skallen på mig.
Nu är jag en aning trött och ska vila upp mig inför vattengympan klockan 18.
Baby terroristbarn tyckte tydligen att det var tråkigt att vara ensam hemma hela förmiddagen. 
Så under de tio minuter jag nu vart hemma har hon :
Gjort kullerbyttor i hallen
Plundrat godisskåpet TVÅ gånger
försökt att riva sönder soffan 
bitit mig i tårna 
bajsat på golvet
Och snott min lunch……
Åt en stadig frukost i dag, för en gångs skull….

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *