Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jakten på den perfekta baddräkten – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jakten på den perfekta baddräkten

Jag har fått den stora förmånen att ha en timma friskvård på arbetstid.
Detta för att det väldigt viktigt för min reumatism att jag rör på mig.
Och att friskvård gör så risken för skador och sjukskrivningar minskar. Så på torsdagar är jag på vattengympa i varma bassängen på sjukhuset.
Min kropp älskar det 35 grader varma vattnet.
Nu ska vi bara hålla tummarna för att min urinblåsa inte bestämmer sig för att säga upp sig som den gjorde sist jag badade en gång i veckan i offentlig bassäng. Men ska man bada så måste man ha badkläder.
Jag gillar egentligen bikini bäst men när jag tränar vill jag ha baddräkt, så alla kroppsdelar sitter kvar där dem ska när man hoppar och studsar;)
Jag har tröttnat på mina gamla tråkiga svarta speedo  och är ju på jakt efter något roligare.
Hittade de här fyra som jag tyckte var snygga.
Länkar: 1 / 2 / 3 / 4
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *