Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Grattis Matilda – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Grattis Matilda


I dag är det 13 år (!!!) sedan jag blev väckt mitt i natten av att Johan ringer och skriker att de fått en dotter.  Några timmar senare får jag träffa dig för första gången i cafeterian på central sjukhuset i Karlstad.  När jag stoppar ner min hand och smeker din kind greppar du tag i mitt finger med din lilla hand och kollar upp på mig för första gången och det var kärlek i första ögonkastet.  Jag fick min lillasyster jag alltid önskat mig men aldrig haft. För mig kommer du alltid vara det, min lillasyster som har andra föräldrar.  Hoppas du får en underbar födelsedag Matilda Smiley heart
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *