Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Speedwayabstinens. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Speedwayabstinens.

Alltså jag börjar få abstinens nu.
Det är ca fyra månader kvar tills säsongen drar igång i Sverige.
Och jag hoppas på ett år med mycket speedway, mer än de senaste åren.
De två senaste säsongen har jag fått avslutat på läktaren.
Jag gillar inte att sitta på läktaren.
Jag vill springa runt på banan och i depån och fota.
Men min kropp har sagt i från. För två år sedan var de axeln som bråkade och hoppade ur led hela tiden så kunde inte lyfta armen.
Fick gå i mitella de två sista speedway matcherna och i sammanlagt i tre månader. Förra året sa foten i från.
Näst sista matchen mot masarna sprang jag runt på tå och fotade.
Sen var jag ju i Kumla dagen efter  och gjorde ett reportage åt KumlaNytt och då hoppade jag på ett ben stundvis. Sista match i Hagfors spenderade jag och kryckorna på läktaren.
Alla som gick förbi sa samma sak ”men hallå varför sitter du här? ska inte du fota”, tillslut orkade jag inte ens svara utan bara pekade på kryckorna.

Men 2014 var ändå en fin speedwaysäsong.
Fick se min första match utomlands.
Jag kände verkligen hur jag växte när jag gjorde den resan för att ta mig genom Skottland själv för att hitta min älskade speedwaybana. Och mottagandet jag fick. Fast jag aldrig träffat dem förut och de pratade ett annat språk så kändes det som jag hade kommit till Tallhult. Jag fick gå vart jag ville. De avbröt tom ett heat för att jag skulle klättra över sargen för att komma ut på banan haha. I år har jag körkort och vill åka på många bortamatcher.
Skulle även vilja ta en resa till England och följa med och heja på Ludde live.
Vi får se vad 2015 bjuder på.
Tills dess en återblick…
2014 i bilder….]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *