Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Karlstad tur och retur – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Karlstad tur och retur

Kom hem och fick en chock över hur städat det var i lägenheten.
Märks att jag inte vart där på ett tag och hunnit stöka till.

När jag var hemma kom Yvonne och Björn med en julklapp till mig.
Rosa leopard mattor till min bil som de tagit med hem ända från Luleå.
De sa att det skrek Joanna om dem, jag är beredd att hålla med;)

Nya kängor blev de med från XXL.
Jag har blivit så gammal och vuxen så jag insett att jag måste köpa bra och stabila skor till mina trasiga fötter och inte skor bara för att de är snygga.
Så den här gången blev det bra skor, 1300 kr kosta de men då kan jag ha dem i några år med.

Nu är vi tillbaka till Hagfors igen och ska fira nyår här.
Hur mycket firande det blir återstår att se.]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *