Aspiepower Media

Vilo helg

I dag kom de äntligen från kommunen med den där himla duschstolen, typ 5 månader för sent.
Men bättre sent än aldrig sägs det, nu kan jag duscha utan att riskera att slå ihjäl mig.
Arbetsstol och rullstol kunde jag med få men tackade nej pga platsbrist i min lägenhet och har jag klarat 6 månader utan så över lever jag de tre sista veckorna med. Gav mig ut på stan för att handla lite mat och mer vadd till gipset.
Jo de fina jobbet de gjorde på akuten i går hjälpte inte alls, nu skaver de högre upp i stället.
Har försökt fixa till det själv. Uppe i vaden går de bra nu men de är nere vid tårna som de gjort för tajt så de hela tiden trycker på stortån. De har nu klippt upp en 4 cm stor fyrkant precis över tån men skaver det istället höger upp.
Denna helg bli en vilo helg utan föräldrar, pojkvän, barn och katt. Ska bara ligga i soffan och ta de lugnt.
Sen får vi se på måndag hur gipset känna när jag vart stilla och såren från i går lugnat ner sig lite.
Skaver det fortfarande då så får jag åka tillbaka så får de ta av skiten och sätta på nytt.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *