Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 De blev ingen vila… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

De blev ingen vila…

Jag skulle ligga på soffan hela helgen och inte röra mig, sa jag.
Så blev det inte riktigt. Krister ringde vid 17.30 och frågade om jag ville bli med till Frida och äta pizza och spela tv spel så han kom och hämta upp mig. Så i stället spendera jag kvällen i hennes soffa medan min fot körde rally;) Kom hem igen vid 21.30 och efter att ha pratat med Henrik i telefon så däckade jag i soffan och vaknade upp nyss och var klarvaken, yay kul.
Förbereder mig för ännu en natt med lite sömn-

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *