Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tack Nässjö – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tack Nässjö

Sitter på tåget hem  efter en fin dag i Småland.  Är snart i Linköping och det är dags för byte ett,  hoppas det flyter på idag. Har spenderat dagen med min fina vän speedway mamman Anette som åkte upp från Vetlanda för att spendera hela dagen med mig.  Kul att ses igen för första gången på två år.  Fick hennes autograf,  den kanske blir värld pengar när hennes son blir världsmästare i speedway 😉 Föreläsning i dag gick bra,  intressanta samtal. 
Är trött i hjärnan och har ont i foten,  längtar hem till sängen. Skickat från min Sony Xperia™-smartphone

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *