Aspiepower Media

Tack SJ

Hem ljuva hem!
Just nu älskar jag min säng.
Eftersom alla oftast skrivet negativa saker om SJ så måste jag ge dagens tågvärdinnan beröm.  När tågvärdinnan 1 kollar min biljett på tåget mellan linköping och Katrineholm kollar min biljett säger hon:
”var försiktig när du går av i Katrineholm för det väldigt halkigt på perrongen”
Hon går förbi mig två gånger och säger samma sak sen säger hon :
”äh jag kommer och håller dig under armen för säkerhetsskull” När jag kliver på i Katrineholm kommer tågvärdinnan nr 2:
”vill du har något i bistron så säg bara till så går jag gärna och handlar åt dig” Tack SJ för super service. Väl i karlstad var jag envis och snål så hoppade hem på kryckor ensam i halkan.  Men jag kom hem levande fast jag inte hade en tågvärdinnan som höll mig i armen,  riktigt så hjälpsamma var dem inte 😉 Skickat från min Sony Xperia™-smartphone

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *