Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ingenting är omöjligt! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ingenting är omöjligt!

Fan vad sjukt! Jag har körkort, jag har körkort, jag har körkort!
Där fick dem som sa att det inte var någon idé att jag ens försökte.
Jag klarade båda proven på första försöket Mohahahahahahah 😀 Jag har tagit studenten med slutbetyg fast de var omöjligt.
Jag har bott i egen lägenhet i 6 år, fast det var omöjligt.
Jag pluggat till journalist, fast det var omöjligt
Nu har jag tagit körkort, fast det var omöjligt.
Vad ska jag nu hitta på;) Ingenting är omöjligt, bara olika svårt!
Ett filmklipp publicerat av Joanna Halvardsson (@domkallarmighannes) Nov 11, 2014 at 5:15 PST

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *