Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jävla reaktionssträckor!!!! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jävla reaktionssträckor!!!!

Jag la mig och vila lite med värmedynan, vakna upp tre timmar senare.
Nu har jag bosatt mig i soffan med teoriboken, men orkar inte plugga.
Kom på att min mattelärare sa en gång att lyssna man på Mozart när man pluggade så blev resultatet mycket bättre. Jag vägrar lyssna på Mozart men jag satte i stället på Dregen på Youtube, det kan vara det dummaste jag gjort.
Det blev inte så mycket pluggande och nu är teoriboken blöt av allt Dreglande;) Jag orkar inte! Förbannade jävla reaktionssträckor! Som om någon kommer sitta och räkna ut dem när man väl har körkort och kör bil?
Vad har jag gett mig in på?
Nu lägger jag ner och anställer en privatchaufför!


Baby vill bara meddela er om att hon önskar dig 7000 burkar Valio citron kvarg i julklapp;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *