Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Att komma till ro… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att komma till ro…

Jag har alltid svårt att komma till ro och somna på kvällarna.
Men de två senaste dagarna har varit extrema.
Har somnat först vid 02 efter att ha legat och tvinnat i tre timmar.
Jag är så fruktansvärt rastlös efter tre veckor med det där gipset och jag vill ut och springa. Blev väckt vid 10 av att någon kom och gav mig en stor puss mitt i pannan och tyckte att det var dags att servera frukost. Hon är van Hagforstiderna nu där får man frukost vid 06.30 på morgonen innan mormor och morfar går till jobbet. Dom tider gäller inte riktigt här. Nu ska jag försöka orka plocka lite i mitt kaos till hem sen ska jag plugga teori till Henriks kommer i eftermiddag.]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *