Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Dags att inta sängläge – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dags att inta sängläge

Har inte tagit febern sedan i morse, låssas att den inte finns.
Men nu börjar jag bli lite frysen och känner mig lite hängig så ska bege mig till sängen.

Har inte tid att vara sjuk.
Måste plugga teori, inte långt kvar nu.
Och får inte vara sjuk när jag ska opereras, men har i alla fall två veckor på mig att bli frisk. 
Men när jag lär väll bli sjuk igen innan dess, om jag känner mig själv rätt.

Bara en natt kvar sen behöver jag inte somna själv.
Fast har jag tur så kanske B bestämmer sig för att sova med mig i natt, skulle behöva hennes lilla kropp som värmeelement.Värmer mig med chai latte så länge

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *