Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 8timmar kvar… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

8timmar kvar…

Nyss vaknat.  Om ca 8timmar ska jag föreläsa.  Har fått reda på att Hagfors kommun vart så smarta så de bokat in en föreläsning om nät mobbning samma tid som mig.  I Hagfors är de typ fem föreläsningar per år och då ska såklart alla ligga samtidigt. Tycker de är synd att vi i stället inte kan samarbeta och göra något bra av de hela.  Men nu ska inte det få förstöra min kväll. Några bokningar har kommit in och vi ska ha trevligt tillsammans och att de kommer få lika trevligt på Älvstranden det har jag svårt att tro, jag är ju inte där ?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *