Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag är lite kär… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag är lite kär…

Jag och Baby ligger i sängen och lyssnar på när Dregen pratar i Karlavagnen.
Jag är lite kär i småländska.Kanske är det att jag förknippar det med just Dregen men även när det inte är han jag hör så gillar jag dialekten. En gång i tiden telefondejtade jag en kille i småland. Första gången han ringde skrek jag ”Du låter ju som Dregen.”

När jag skulle till Skåne och föreläsa tyckte mormor att Henrik var tvungen att följa med för där sköt man varann.
Men jag kan säga att det lär bli farligare i Nässjö med småländskan;)

J

Tror Baby gillar Dregens röst lika mycket som mig;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *