Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Min säng är för hård – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min säng är för hård

Under de perioder jag har mer smärta och spenderar mer tid än vanligt sängliggandes, så inser jag att min säng kanske inte är rätt för mig. Jag får så himla ont i ryggen efter ett tag.
Jag har ju två dubbelsängar en i Hagfors och en i Karlstad. Både är inköpta nya och är inte köpta på samma ställa. Den i Karlstad sover jag ju i oftare så den är mer använd. Och den är hur skön som helst. Men den i Hagfors känns lite för hård för mig. Och det kanske helt enkelt beror på att den inte är lika använd. Får hyra in någon som ligger ner sängen lite åt mig:P
Baby brukar hjälpa till när jag inte är här men med hennes lilla kropp går det lite långsamt, även om hon flyttar runt sig hela tiden för att ligga i hela sängen. Hon är väldigt hjälpsam den där B;) Men nu är jag inne på Wegot som säljer möbler och inredning både på nätet och i en butik i Malmö. Hittade bäddmadrasser till ett bra pris och kom på att man faktiskt kanske skulle testa med att köpa en ny bäddmadrass och se om den blir lite mjukare. I stället för att byta ut en ny säng som knappt är använd, känns ju lite onödigt.
Ja, det är värt att tänka vidare på:)


Detta är ett sponsrat inlägg
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *