Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Mer choklad åt världen! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Mer choklad åt världen!

Som den chokladfantast jag är så måste jag tipsa om en jättesmart produkt.
Ett chokladfondue-set från PrylPelle.se Man fyller Chokladkärlet med chokladbitar och pluggar in i eluttaget och väljer mellan smält- eller varmhållningsläge. Doppa härliga jordgubbar, frukt eller skumgodis i kärlet som rymmer 180 ml med smält choklad, gör dina egna chokladklubbor eller karameller i silikon-formarna. Det låter helt underbart, nu vet ni vad jag önskar mig i julklapp;)
Detta är ett sponsrat inlägg
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *