Det rullar på nu…

Somnade om förut och sov två timmar till. Sen drog jag i väg till körskolan.  Känns som jag inte riktigt hunnit landat än efter mitt äventyr i Skåne. 

Men jag är nöjd över min resa. Tre föreläsningar med mycket beröm och frågor.  I går satt jag även med i ett ledningsmöte med personer från kommunen,  försäkringskassan, landstinget och arbetsförmedlingen m.m son expert!  Det ska bli min boktitel från Nörd till Asperger expert 😉

I morgon ska jag till arbetsförmedlingen och diskutera framtiden m
en just nu känns det inte som den behöver diskuteras så mycket.  På torsdag föreläser jag i Karlstad och på tisdag nästa vecka i Hagfors. I dag var annonsen om den föreläsningen med i stadens reklamblad, veckobladet. Efter detta blir de två veckors ”paus” med teroi plugg och tanken är att jag ska klara körkortet där någonstans, när får ni inte veta mohahhaha;-) 

Sen den 26 ska jag föreläsa i Karlskoga och den 3:e i Nässjö. Sen har jag kanske tid att vara arbetslös och söka jobb;-) 

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen