Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Halkbanan godkänd! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Halkbanan godkänd!

Jag vet inte om jag är mest stolt över att halkbanan är godkänd eller att jag inte fick ett utbrott och sabbade allt. När vi ska börja händer det som en Asperger person hatar- en hastig förändring. 
Helt plötsligt skulle vi inte åka två i bilen som alla sagt eftersom vi var ojämn antal och jag fick åka själv.  Hade de här vart för ca 5år sedan så hade jag börjat grinat hysteriskt och sabbat hela dagen.
I dag tänkte jag: vad är det värsta som kan hända? Jo att jag misslyckas men de får jag väll göra om det då.  Sen var jag den enda av fem personer som använde blinkers fast vi var på inhägnat område. Trafikverket borde kräva att alla så kallade ”normala” människor ska lämna in ett läkarintyg på att de inte glömmer detaljer 😉  Jag vet inte om detta beror på att aspies är extra smarta eller att jag bara har en riktig stjärna som körskolelärare (min körskolelärare heter yvonne Stjerna;)) När jag kom hem hittade jag den här i brevlådan;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *