Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Koloskopi undersökning – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Koloskopi undersökning

Koloskopi undersökningen gick bra. Minns inte så mycket då de drogade ner mig:P De enda jag minns är att jag sagt flera gånger att de gör ont och att de gav mig mer medicin och att jag pratat om min diagnos och att jag föreläser:P
Sen har jag tydligen haft värsta frossan och höll på att skaka söner så de fick avbryta en stund för att hämta mer filtar, detta minns jag inte ens att det hänt:P Allt såg bra ut och nu är de ännu mer säkra på att jag har IBS och inte tål gluten och laktos.
Nu ska jag sova lite till, Godnatt ZzZzZzZz


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *