Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Bröllop eller födelsedagskalas? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bröllop eller födelsedagskalas?

Jag har inte bloggat något i dag för jag behövde ta ett break efter en intensiv går dag.
Men så lugnt har det inte blivit i dag.
Jag och Zandra tog en tur på stan och lunchade sen skjutsade hon i väg mig till Sussie och hennes födelsedagskalas, som egentligen var en bröllopsfest då hon hade lurat alla haha:P Här nedan kommer en bildbomb med mina bilder från gårdagens hemliga vigsel och dagens kalas.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *