Det börjar dra ihop sig nu…

Väskan är packad och jag ska snart bege mig ut på stan. Tänkte försöka få nått i magen innan jag går till biblioteket. Har mensvärk som en gnu, varför får jag alltid mensvärk vid värsta tänkbara tillfälle.
Och ni som följt min blogg ett tag vet att jag har en förmåga att svimma när jag har mensvärk.

Så pimplar vatten som en idiot och tänker faktis sitta ner och föreläsa i dag. Både för fotens skull men men även för att minska risken för att rasa i hop på scenen:P
Haha men de kanske vore kul med lite action;)

Sist jag föreläste på biblioteket hade jag också ont i magen. Även då trodde jag de var mensvärk och var yr och höll på att svimma men ville inte att någon skulle veta de och bli orolig, så bet i hop. Det visade sig att jag inte hade mensvärk utan föreläste med ett njurstens anfall och nästa morgon låg jag på akuten och fick morfin, ja så kan de gå:P

Det har vi inte tid med i dag för i kväll blir det fest!]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen