Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Hamnade visst på ett bröllop! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hamnade visst på ett bröllop!

Ja ni vilken dag.
En lyckad föreläsning med ca 150 besökare och många fina ord efteråt.
Sen direkt vidare till radion där jag blev med. Ni kan lyssna på programmet här.
När dagen var över firade vi ambassadörer med flera med middag på stadshotellet och där hände värsta sjuka grejen.

Alla ambassadörer som inte pratat under dag fick hålla tal och Sussie hade bett mig fota hennes tal men hon hade glömt säga den lilla detaljen att det jag egentligen skulle vara bröllopsfotograf. För de slog till stort och gifte sig där inne på middag mitt bland oss alla haha:P
Helt galet för i går satt Sussie vid mitt köksbordet och jag fråga ”ska ni inte gifta er snart” och hon svara ”Ja kanske de” haha:P

I morgon ska jag till Sussie för vad jag trodde var ett födelsedagskalas men tydligen är det en bröllopsfest haha 😛 Fattar inte hur hon kunde hålla de hemligt inte ens hennes barn visste.

Nej nu är jag helt slut i hjärnan av alla intryck så nu blir det kvällen.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *