Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Finbesök och föreläsning – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Finbesök och föreläsning

När jag kom hem från körlektionen däckade jag och vakna upp tre timmar senare.
Då fick jag och Fröken B oväntat finbesök när vår skånevän Maurits dök upp. Jag och Maurits studerade på journalistlinjen tillsammans och vi har inte setts sedan vi lämnade skolan i juni, så kul att ses igen.
Det tyckte tydligen  Baby med som la sig bredvid honom och började kurra:P
Vi tog en suddig selfie för att bevara detta minne;)


Sen begrav vi oss till biblioteket för föreläsningen Bryt skam.
Jag stod vid Hjärnkolls bokbord  och tvingade Maurits att blåsa ballonger, ja en bild säger mer än tusen ord….

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *