Inte mycket klockare

Efter 1 timma och 40 minuters undersökning av två läkare och Ultraljud. Står båda två och kliar sig i huvudet och ser desperata ut när de vet att väntetiden till ortopeden är lång. Det syns ingen vätska eller något annat avvikande på ultraljudet. Och de tyder inte längre på inflammation därför testar vi inte kortison för 4:e gången på 4 månader. Ortopeden måste titta på det här och en påskyndnings remiss är nu skickad. Och en remiss till magnetröntgen eftersom ortopeden antagligen kommer vilja ha de längre fram så sparar vi lite tid och skickar den nu (eftersom de är typ 3 månaders väntetid dit med) Så vi blev inte så mycket klockare. Men jag vill ändå  ge veckans ros  till Tommy Vingren och Endre Peter på Reumatolog mottagningen i Karlstad för att ni tar er tid att försöka hjälpa mig.
När jag stod i korridoren och skulle gå kom Endre fram och la en hand på min axel och sa ”Jag förstår att det måste kännas fruktansvärt att inte kunna gå och ha sådan här smärta. När jag var 20 år och spelade fotboll då skadade jag mig och hade ont på nästan samma ställe som dig och kunde knappt gå på 1 år. Jag önskar verkligen att vi kunde hjälpa dig direkt och jag hoppas det du får komma till ortopeden snabbt”
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen