Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Ålderdomshemmet nästa? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ålderdomshemmet nästa?

Och nej sms-konversionen är inte seriös. Jag kan faktisk använda sarkasm fast jag har Asperger, ett under har skett;)

Det sägs att humorn är det sista som lämnar kroppen och man kan inte göra så mycket annat att skratta åt eländet.
Nu ska jag i alla fall få en arbetsstol så jag kan sitta ner och laga mat och diska och liknande. Jag ska få en duschstol för att slippa stå och duscha på ett ben och där med minska risken att halka och slå ihjäl mig. Jag ska få en rullstol så Ulla kan köra runt mig så vi kan ta en promenad på stan, ta en fika, gå på bio. Och göra andra sociala grejer som är viktiga för mig men som jag väljer att inte göra nu för jag sliter sönder hela kroppen med att försöka ta mig dit på kryckor. Sen tyckte de att jag skulle ha en rullator för det är jätte bra när man går själv på stan. Jag tackar för omtanken men det var just gå jag hade svårt för. Och jag vägrar använda en rullator för jag tycker inte att jag är i behov av en. Jag kan ta mig korta bitar med kryckor. Jag fick frågan hur jag tänkt ta mig ner till Skåne och föreläsa.
Ni som känner mig vet att jag är envis som en get och tog jag mig till Gotland så tar jag mig till Skåne.
I värsta fall får jag väll packa en ryggsäck och kliva på tåget med min nya rullator, jag vill ha en rosa;)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *