Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Våldgästat reumatullogen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Våldgästat reumatullogen

Ulla kom och hämta mig och vi tog en tur till Ikea, för där har de rullstol man kan låna.

 Eftersom det har gått 1,5 dygn och reumatologen fortfarande inte hade ringt upp mig så bestämde jag mig för att åka dit och våldgästa dem när vi ändå var ute och åkte. Slutade med att jag fick ett mindre utbrott när de tyckte att jag skulle äta morfin i 3 månader och jag skrek att jag inte tänker bli beroende. Efter mycket om och men har jag lovat dem att äta en tablett om dagen och ringa kommunen i morgon så de får komma hit och handikapp anpassa mitt hem och fixa en rullstol, då jag ska gå så lite som möjligt på foten för snart säger de pang och senan sitter uppe i låret. Sköterskan som fick möta mitt skrik lovade att min riktiga sköterska ska ringa om någon timma så får vi se om Dr T kan ringa ortopeden för att skynda på dem lite. För alla är vi överens om att det inte ska sprutas in någon mer kortison ialf eftersom jag redan har ett hål i foten av de de redan sprutat in och att det bara kommer förstöra vävnaden ännu mer och att en operation är ett måste.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *