Aspiepower Media

Det hjälper visst att skrika!

Folk säger att det inte hjälper att skrika men tydligen gör det de för sköterskan ringde och gav mig en tid hos reumatologen i morgon kl 13. När jag var där och skrek var han full bokad i över två veckor.

Jag förväntar mig inte att han kan göra så mycket.
Göra ett nytt ultraljud och spruta kortison som troligen inte komma hjälpa ett skit eftersom de redan testat det tre gånger nu. Men då har han i alla fall gjort allt han kan, än en gång. Och en ny påskyndnings remiss kan skickas till ortopeden och de kanske kan skynda på sig lite.

Just nu ligger jag i soffan och väntar på att kvällens speedway ska börja. Har bytt bort mitt speedwayjobb för jag tagit smärtstillande så jag känner mig helt yr och känns inte så lyckat att sitta och skriva massa siffror då:P
I stället ska jag försöka se matchen utan att somna, det återstår att se hur det går;)]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *