Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Saknad…. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Saknad….

De där när man har ångest för att lämna soffan och gå och lägga sig för man vet att han inte ligger där i sängen och väntar. Vi har haft ett distansförhållande i 27 månader, ja exakt 27 månader i morgon. Och innan det hade jag ett distansförhållande i nästan två år så jag borde vara van nu, men blir man någonsin det? Jag saknar att somna i din famn, Jag saknar att du viskar i mitt öra att du älskar mig, jag saknar att vakna av att du och Baby myser i smyg.
Jag älskar dig Henrik till månen och tillbaka igen gånger 75.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *