Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Myset fortsätter… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Myset fortsätter…

Efter turen på stan var jag helt slut så gick och la mig en sväng.
Sen har jag och fröken B spenderat resten av eftermiddagen i soffan.
Typ så vårt liv ser ut just nu, mys, sova, körskolan.

Nu kollar vi på Big Brother och myser med levande ljus och Chai latte.
I morgon är det dags för körskolan igen och det är redan helg.
Shit va fort tiden går. Den här helgen ska jag och Baby vara ensamma i Karlstad och ha en vilohelg och bara ta det lugnt och på lördag ska vi ha tvättdag. 

Hoppas att min jävla förkylning eller vad de är jag har på G bryter ut under helgen så jag bara kan få slippa att ha ont i halsen och känna mig hängig snart.


]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *