Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Sovmorgon – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sovmorgon

Vi avslutade går dagen med mys i sängen och att Baby hade hög läsning ur körkortsboken för mig. Hon är väldigt snäll den där B men som utbyte för läsningen skulle hon ha massage, så det fick vi fixa;)

I dag blev det en lång sovmorgon och 10 timmars sömn, skönt att få sova ut ordentligt.
Nu ligger jag i soffan och pimplar te och alvedon, har ont i halsen och känner mig febrig. Men det har jag ju inte tid med för om sex timmar ska jag föreläsa. Så i dag får det bli en slappdag i soffan.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *